:
Käyntiosoite Tuotekatu 11
21201 RAISIO
PL
21
Puhelin (02) 437 4600
Faksi (02) 437 4650
Internet http://www.kaukora.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0138194-1

Toimiala

Lämmityslaitteita, LVS-laitevalmistaja

Kuvaus

Kaukora Oy on LVS-alan johtavia laitevalmistajia. Päätuotteitamme ovat JÄSPI-käyttövedenlämmittimet, keskuslämmityskattilat (öljy, sähkö, puu ja pelletti), energiavaraajat, painevesisäiliöt yms. Ota yhteyttä!

Lisätietoa Jäspi-lämmityslaitemallistosta sopiva ratkaisu kaikille


Lämmitysjärjestelmän valinta ja suunnittelu vaikuttavat keskeisesti asumisen mukavuuteen ja käyttökustannuksiin. Lämmitysjärjestelmän valinnassa kannattaa huomioida hankinta- ja käyttökustannusten lisäksi myös ympäristöystävällisyys, laitteiston käyttövarmuus ja käytön vaivattomuus.

Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty ja valmistettu Suomessa yli 60 vuoden ajan asiakaslähtöisesti. Lämmitysjärjestelmiltä on aina vaadittu energiataloudellisuutta, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. Näistä lähtökohdista Jäspi- ja JÄMÄ-lämmityslaitteita on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.

Jäspi- ja JÄMÄ-tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämmitysratkaisu kaikkiin energiamuotoihin, olipa lämmitysjärjestelmänä sitten öljy-, sähkö-, puu-, pelletti-, hake-, lämpöpumppu-, aurinko- tai kaukolämmitys tai näiden yhdistelmä. Kaukoran tehtävä on valmistaa korkealaatuisia lämmityslaitteita, valita niistä yhdessä omakotiasukkaan kanssa hänelle sopivin laiteratkaisu ja olla mukana sen käytössä laitteen koko elinkaaren ajan.

Yritysrekisteri

Y-tunnus 0138194-1
Nimi rekisterissä Kaukora Oy
Perustettu 1976 (toiminut 42 vuotta)
Ennakkoperintä­rekisterissä Kyllä (1.3.1995 alkaen)
TOL2008-luokitus 28210 Teollisuusuunien, lämmitysjärjestelmien ja tulipesäpolttimien valmistus
Oikeudellinen muoto Osakeyhtiö
Liikevaihtoluokka yli 20 000 000 euroa

Lähde: Suomen Asiakastieto Oy


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus