:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia · Raisio

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 20 yritystä.

Länsi Suomen Pesu- ja Imutyö Oy RAISIO

Pesupalveluita, korkeapainepesua

Suoritamme kaikenlaisia teollisuus-,julkisivu-, kone- ja laitepesuja. Meiltä löytyy myös erikoisvälineet ja varusteet kaasu-, kemikaali ja bensatöiden puhdistuksiin ja tarkastuksiin. Hoidamme kaikki viemäreihin ja porakaivoihin liittyvät huoltotoimenpiteet. Palveluihimme kuuluu myös tierumpujen pesut/aukaisut, vesipiikkaukset sekä hiekkapuhallukset. Kalustoomme kuuluu mm. kuivaimurit, yhdistelmä- sekä korkeapaineautot ja tehokas kuumavesipesuri Falch 2500-bar. Luotettavaa ja laadukasta palvelua!

Palvelu:siivous
Sijaintikunta:Raisio
 
 

Pöyhönen Oy NOUSIAINEN

Siivouspalveluita

Meiltä siivouspalvelut vuosikymmenien kokemukselta, laadukkaasti ja luotettavasti Nousiaisten, Turun ja Turun lähikunnissa. Asiakkainamme ovat niin yritykset, kuin yksityiset ja räätälöimme palvelut täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelu:siivousta
Sijaintikunta:Raisio
 
 

Raision Tiptop Kotipalvelut

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalvelu, siivousta

Raision Tiptop Kotipalvelut palvelee kotitalouksia Raisiossa ja lähialueilla. Yrityksen toimintaperiaatteita ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus sekä ammattitaito Raision Tiptop Kotipalveluilla on vastuuvakuutus ja yritys on ennakkoperintärekisterissä. Yrityksen henkilöstö on allekirjoittanut vaitiolosopimuksen koskien kaikkia yrityksen asiakkaita. Kotityöpalvelun ammattitutkinnon suorittanut yrittäjä Satu Saarinen kouluttautuu edelleen kehittääkseen Raision Tiptop Kotipalveluiden toi

Sijaintikunta:Raisio
 
 

Toiminimi Outi Metsänkylä RAISIO

Siivouspalveluita

Hoivapalvelut, asiointipalvelut ja siivoukset Turun talousalueella. Tarjoamme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaista palvelua!

Palvelu: siivouspalvelu
Sijaintikunta:Raisio
 

Muuta hakua

Toimialat Raisiosta:

Tuotteet ja palvelut Raisiosta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Raision Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus